Expédition & retours

Maeven Wandtegels en 3D Wandtegels - Persoonlijke goederen
Helaas kunnen wij geen beschadigde of gepersonaliseerde goederen terugnemen.
We hebben het speciaal voor jou op maat gemaakt, waardoor het recht op retour vervalt.


Niet gersonalisserde goederen
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het terugsturen van uw huis naar ons zijn voor uw eigen rekening. Kijk op de website van jouw vervoerder voor de tarievem. Voor grotere pakketten kunnen wij ook de retour regelen. Dit kan alleen als u in Nederland woont. Wij zullen het pakket dan bij u thuis ophalen.

De kosten bedragen;


Pakket tot max. 150x100x50 cm :             € 50,-
Pakketten groter dan hierboven :                  € 65,-

Alles buiten NL is voor uw eigen rekening.

Kosten voor door ons geregeld transport worden gecrediteerd bij terugbetaling van het betaalde bedrag in de webshop.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maevenart.com. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd afleveradres opgegeven! Heb je per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@maevenart.com. Wij zullen dan proberen de bestelling voor u te wijzigen.